22 Nisan 2007 PAZAR

Resmî Gazete

Sayı : 26501

ARTIRMA, EKSİLTME VE İHALE İLÂNLARI

 


CAT VE KOMATSU MARKA İŞ MAKİNELERİ YEDEKLERİ SATIN ALINACAKTIR

T.K.İ. S.L.İ. Bursa Linyitleri İşletmesi Müdürlüğünden :


ELEKTRİK SARF MALZEMELERİ SATIN ALINACAKTIR

İDO – İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinden :


BOJİ DEMONTESİ VE TEMİZLİĞİ İŞİ YAPTIRILACAKTIR

TÜLOMSAŞ Genel Müdürlüğünden :


KONTEYNER ELLEÇLEME VİNCİ KİRALANACAKTIR

TCDD Haydarpaşa Liman İşletmesi Müdürlüğünden :


YAKIT HÜCRESİ VE DEPOLAMA SATIN ALINACAKTIR

Ankara Üniversitesi Rektörlüğünden :


ARAÇ SATILACAKTIR

TEİAŞ Genel Müdürlüğü İletim Şebekeler İşletme Bakım Dairesi Başkanlığından :


500 KG 1-4 Dİ-PARA-TOLUİDİNO ANTRAKİNON SATIN ALINACAKTIR

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğünden :


KARGO NAKLİYE İŞİ YAPTIRILACAKTIR

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden :


TAŞINMAZMALLAR SATILACAKTIR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığından :


ELEKTRİK MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satın alma Daire Başkanlığından :


KASAPLIK SIĞIR SATILACAKTIR

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Dalaman Tarım İşletmesi Müdürlüğünden


AG-YG(OG) ELEKTRİK ŞEBEKESİ BAKIM ONARIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR

Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Bilecik İl Müdürlüğünden :


HİZMET ARACI KİRALANACAKTIR

MEDAŞ Kırşehir İşletme Müdürlüğünden :


± % 20 TOLERANSLI 67.000 ADET BİG – BAG TORBA AÇIK İHALE USULÜ İLE SATIN ALINACAKTIR

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünden :


DÖVME MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

TÜLOMSAŞ Genel Müdürlüğünden :


3 ADET HİDROELEKTRİK SANTRALI İŞLETTİRİLECEKTİR

Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğünden :


GAYRİMENKUL SATILACAKTIR

Aksakal Belediye Başkanlığından :


TEMİZLİK VE AYDINLATMA MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden :


TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığından :


GÜMRÜK MEVZUATI UYARINCA AÇIK ARTIRMA SURETİYLE TASFİYELİK HALE GELEN EŞYA SATILACAKTIR

Maliye Bakanlığı Tasiş Genel Müdürlüğü İstanbul İşletme Bölge Müdürlüğü Erenköy İşletme Şube Müdürlüğünden :


ORMAN EMVALİ SATILACAKTIR

Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğünden :


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


CAT VE KOMATSU MARKA İŞ MAKİNELERİ YEDEKLERİ SATIN ALINACAKTIR

T.K.İ. S.L.İ. Bursa Linyitleri İşletmesi Müdürlüğünden :

İşletme Müdürlüğümüze ait CAT ve KOMATSU Marka İş Makineleri Yedekleri alımı işi Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir.

1- İdarenin

Adresi                                              :  Gümüşpınar Köyü Orhaneli/BURSA

Telefon ve faks numarası                 :  (0224) 827 64 71 – (Faks) 827 64 34 – 827 64 79

Elektronik posta adresi (varsa)        :  blisatinalma@bli.gov.tr.

2- İhale konusu malın                       : İhale Kayıt No:

a) Niteliği, türü ve miktarı:

1. Mal Alımı –Cat Marka İş Makineleri Yedekleri (288 Kalem, 1881 Adet)                 2007/48221

2. Mal Alımı –Komatsu Marka İş Makineleri Yedekleri (180 Kalem, 2175 Adet)       2007/48241

b) Teslim yeri                                  :  B.L.İ. Ambarları Gümüşpınar Köyü/Orhaneli/Bursa

c) Teslim süresi                               :  Cat ve Komatsu Yedekleri, Sözleşme tarihini müteakip 90 takvim günü.

3- İhalenin

Yapılacağı yer                                  :  B.L.İ. Makina İkmal Şube Müdürlüğü Toplantı Salonu

Tarihi ve saati                                  :  1. 245BLİ/07-5936 (Cat)              : 9/5/2007- 14.00

                                                            2. 246BLİ/07-5937 (Komatsu)     : 9/5/2007- 15.00

4- İhaleye sadece yerli istekliler katılacaktır.

5- İhale dokümanı aşağıda yazılı adreslerde görülebilir ve satın alına bilir;

- ANKARA’da: TKİ Genel Müdürlüğü-Satınalma Daire Başkanlığı (Hipodrom cad. No:12/Yenimahalle)

- İZMİR’de: Misafirhane Şefliği (Erzene mah.78. sok. No:3/Bornova)

- BURSA’da: B.L.İ. Müdürlüğü-Makine İkmal Şube Müdürlüğü (Gümüşpınar Köyü/Orhaneli)

Adreslerinde görülebilir ve beher dosya’ya ait şartnameler KDV Dahil 30,00-YTL karşılığı aynı adreslerden temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

6- Teklifler, belirtilen tarihlerde ve karşılarında yazılı ihale saatlerine kadar BLİ Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. Ancak belirtilen saat’ten sonra İşletmemiz Genel Muhaberat Servisine intikal eden teklifler dikkate alınmayacak ve açılmadan iade edilecektir.

7- İstekliler tekliflerini, her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatlarının miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyatı şeklinde vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliye her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatların miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden Sözleşme imzalanacaktır.

8- İstekliler teklif edilen bedelin % 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat vereceklerdir.

9- Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 30 (Otuz) takvim günü olmalıdır.

10- Kurumumuz bu ihale ile ilgili olarak; Ceza ve İhalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 ve 4735 sayılı kanuna tabi değildir.

4290/1-1

▲


ELEKTRİK SARF MALZEMELERİ SATIN ALINACAKTIR

İDO – İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinden :

İDO – İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ nin Deniz Otobüsleri ve Şehirhatları Vapurlarında kullanılmak üzere “Elektrik Sarf Malzemeleri Alımı İşi” 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 3-g bendi kapsamında açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

İhale Kayıt No                       :  2007/48881

1. İdarenin

a) Adresi                                  : Kennedy Cad. Hızlı Feribot İskelesi Yenikapı – İSTANBUL

b) Telefon - Faks Numarası   :  0 212 455 71 91 – 0 212 517 38 50

c) Elektronik Posta Adresi     :  info@ido.com.tr

2. İhale Konusu malın

a) Niteliği, Türü ve Miktarı    :  Mal alımı – 175 kalem muhtelif elektrik sarf malzemeleri.

b) Teslim yeri                         :  İDO – İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Haliç Deposu / Bedrettin Mahallesi Evliya Çelebi Caddesi No: 2/4 Kasımpaşa – İSTANBUL

c) İşin süresi                           :  Malzemeler, sözleşmenin imzalanıp yükleniciye yapılacak işe başlama talimatının tebliğini müteakip en geç 30 (Otuz) takvim günü içerisinde teslim edilecektir. Ancak, 148 inci kalem (50 adet Potantimeter Frizlen R40 2,2 kohm) ve 149 uncu kalem (50 adet Potantimeter Frizlen R40 1 kohm) için malzeme teslim süresi en geç 60 (Altmış) takvim günüdür.

3. İhalenin

a) Yapılacağı Yer                    :  İDO – İstanbul Deniz Otobüsleri San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürlük Binası / Kennedy Cad. Hızlı Feribot İskelesi Yenikapı – İSTANBUL

b) Tarihi - Saati                      :  08.05.2007 Salı – 10:00

4. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler ihale dokümanında  belirtilmiştir.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanı İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Satınalma Müdürlüğü / Kennedy Cad. Hızlı Feribot İskelesi Yenikapı – İSTANBUL adresinde görülebilir ve 100,00.- YTL karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

8. Teklifler, 08.05.2007 tarihi, saat 10:00 'a kadar İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yazı İşleri Birimi / Kennedy Cad. Hızlı Feribot İskelesi Yenikapı – İSTANBUL adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, Her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatların miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekli ile her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatların miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin % 3 'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az  60 takvim günü olmalıdır.

12. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.

13. Bu ihale 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 3-g maddesi gereğince istisna kapsamında olup, İDO ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

14. Bu ihale, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 ve 4735 sayılı yasalara tabi değildir.

4344/1-1

▲


BOJİ DEMONTESİ VE TEMİZLİĞİ İŞİ YAPTIRILACAKTIR

TÜLOMSAŞ Genel Müdürlüğünden :

İhale Kayıt Numarası                                      :  2007/47063

1- İdarenin:

a) Adresi                                                          :  Ahmet Kanatlı Cad. 26490 /ESKİŞEHİR

b) Telefon ve Faks Numarası                          :  0(222) 224 00 00 (4435-4436)/ 225 50 60-225 72 72

c) Elektronik Posta Adresi                              :  tulomsas@tulomsas.com.tr

2- İhale konusu işin niteliği, türü ve miktarı    :  2 kalem ( DE 22000 tipi ve 43000 tipi lokomotiflere ait olmak üzere toplam 50 boji) boji demontesi ve temizliği işi 250.002 nolu teknik şartnamelere göre yaptırılacaktır.

3- İhalenin

a) Yapılacağı yer                                              :  TÜLOMSAŞ İhale Komisyonu Toplantı Salonu

b) Tarihi ve saati                                             :  9/5/2007 saat: 14:00

4- Yukarıda belirtilen alımımız Yerli isteklilerden teklif alınmak suretiyle Açık ihale Usulü ile ihaleye çıkarılmış olup, ihaleye katılabilmek için istenen belgeler ihale dokümanında belirtilmiştir.

5- Tekliflerin TÜLOMSAŞ Genel Müdürlüğü Satınalma İkmal Daire Başkanlığına 9/5/2007 günü saat: 14:00‘e kadar verilmiş veya gelmiş olması şarttır.

6- İhale dokümanı TÜLOMSAŞ Genel Müdürlüğü Satınalma İkmal Daire Başkanlığında görülebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu olup aynı adresten 100,- YTL bedelle (KDV dahil) temin edilebilir.

7- Teklif edilen bedelin en az %3’ü oranında geçici teminat verilecektir.

8- Bu ihale ceza ve ihalelerden yasaklanma hükümleri hariç 4734 ve 4735 sayılı yasalara tabi değildir.

4286/1-1

—— • ——

KONTEYNER ELLEÇLEME VİNCİ KİRALANACAKTIR

TCDD Haydarpaşa Liman İşletmesi Müdürlüğünden :

Limanımıza yanaşan konteyner gemilerinden, gemiden karaya veya karadan gemiye konteyner yükleme boşaltmasında ve konteyner dışı ağır yüklerin elleçlenmesinde kullanılmak üzere mobil rıhtım vinci (MHC) kiralanması işi.

İhale Kayıt No : 2007/48444

1- İdarenin:

a) H: TCDD Haydarpaşa Liman İşletmesi Müdürlüğü

b) Telefon ve Faks Numarası : (0 216) 348 80 20/4707 - (0 216) 345 17 05

c) Elektronik Posta Adresi :

2- İhale konusu malın adı ve miktarı : Konteyner Elleçleme Vinci 1 Adet

3- Yukarıda belirtilen alımımız Yerli İsteklilerden teklif alınmak suretiyle Açık İhale Usulü ile ihaleye çıkarılmış olup, ihaleye katılabilmek için istenen belgeler ihale dökümanında belirtilmiştir.

4- Tekliflerin TCDD Haydarpaşa Liman İşletmesi Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alım Komisyonu Başkanlığına 8/5/2007 günü saat 15:00’e kadar verilmiş veya gelmiş olması şarttır.

5- İhale dökümanı TCDD Haydarpaşa Liman İşletmesi Müdürlüğü Mal ve Hizmet Komisyonu bürosunda görülebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dökümanını satın almaları zorunlu olup TCDD Haydarpaşa Liman İşletmesi Müdürlüğü veznesinden KDV Dahil 50.00 YTL bedelle temin edilebilir.

6- Teklif edilen bedelin en az %3’ü oranında geçici teminat verilecektir.

7- Bu ihale, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 ve 4735 sayılı yasalara tabi değildir.

4287/1-1

▲


YAKIT HÜCRESİ VE DEPOLAMA SATIN ALINACAKTIR

Ankara Üniversitesi Rektörlüğünden :

Rektörlük Bilimsel Araştırma Projeleri 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 3. Maddesinin (f) bendi ile geçici 4. Maddesi 1/12/2003 tarihli 2003/6554 sayılı kararname eki esaslarının 20. Maddesi (f) bendi (pazarlık usulü) gereğince 1 adet YAKIT HÜCRESİ VE DEPOLAMA alımı ihale edilecektir.

İhale kayıt numarası*                       :  2007/ 48944

1- İdarenin                                      

a) Adresi                                          :  Dögol Caddesi 06100 Tandoğan / ANKARA

b) Telefon ve faks numarası            :  312-212 60 40 –184

c) Elektronik posta adresi (varsa)    :

2- İhale konusu malın                     

a) Niteliği, türü ve miktarı               :  Yakıt Hücresi ve Depolama , Sistem, 1 adet

b) Teslim yeri                                  :  Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü

c) Teslim tarihi                                :  İşe başlama tebliğinden itibaren 30 (otuz) takvim günü

3- İhalenin                                       

a) Yapılacağı yer                              :  Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi Dögol Caddesi. 06100 Tandoğan /ANKARA

b) Tarihi ve saati                              :  1/5/2007 Salı günü, saat 14:00

4.1-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

a) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi

b) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası belgesi;

1) Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

2) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

d) Şartnamenin 10 uncu maddesinin (a), (b), (c), (d), (e) ve (g) ve (i) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin, yazılı taahhütname,

e) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi,

f) İsteklinin iş ortaklığı olması halinde şekli ve içeriği şartnamede belirlenen iş ortaklığı beyannamesi

g) Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişiliklere ilişkin beyanname,

İsteklinin ortak girişim olması halinde b,c, d, f ve g ´de yer alan belgelerin her bir ortakça ayrı ayrı verilmesi zorunludur.

4.2-Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler

Bu maddeye yer verilmemiştir.

4.3- Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler

Bu maddeye yer verilmemiştir.

Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, broşürleri, fotoğrafları

4.3.1-Teklif edilen cihaza ait katalog veya broşür verilmelidir.

4.3.2-Teknik şartnameye madde madde cevaplar verilmeli ve katalog veya broşür teknik şartnameye cevaplar ile birebir uyumlu olmalıdır.

4.3-Marka ve model beyanı verilmelidir.

4.4-Garanti taahhüdü verilmelidir.

4.5- Eğitim taahhüdü verilmelidir.

4.6- Danışmanlık taahhüdü verilmelidir.

5- Ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.

6- Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilir. Yabancı isteklilerle ortak girişim yapan yerli istekliler bu ihaleye katılamaz. İsteklilerin yerli istekli olunduğuna ilişkin 4734 sayılı kanunun Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde belirtilen belgeleri teklifleri dahilinde sunmaları gerekir.

7- İhale dokümanı Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi Dögol Caddesi. 06100 Tandoğan/ANKARA adresinde görülebilir ve 30.YTL(Otuz.-YTL) karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

8- Teklifler, 1/5/2007 saat 14:00´e kadar Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi Dögol Caddesi. 06100 Tandoğan/ANKARA adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9- İstekliler tekliflerini, götürü bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle toplam bedel üzerinden götürü bedel sözleşme imzalanacaktır

10-İstekliler teklif ettikleri bedelin % 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11- Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 30 (otuz) takvim günü olmalıdır.

12- Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.

13- İhalemiz 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 sayılı Kamu İhaleleri Sözleşme Kanunu Hükümlerine tabi olmayıp 1/12/2003 tarih ve 2003/6554 sayılı Kararname Eki Esasları hükümlerine göre yapılacaktır.

4209/1-1

—— • ——

ARAÇ SATILACAKTIR

TEİAŞ Genel Müdürlüğü İletim Şebekeler İşletme Bakım Dairesi Başkanlığından :

1- İhale dosya numarası :2007/1

2- İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda özellikleri ve geçici teminat miktarı yazılı 1 (bir) adet SCANIA marka çekicinin kapalı zarf–açık artırma usulü ile piyasaya satışı yapılacaktır.

 

Marka ve tipi :

Cinsi :

Modeli:

Geçici Teminat

SCANIA T 112 E

ÇEKİCİ

1983

750,00 YTL

 

4- İhale 8/5/2007 Salı günü saat 14.00’de TEİAŞ Gölbaşı Sosyal Tesisleri 3. Nizamiye yanında bulunan İşletme Müdürlüğümüz idari binasında yapılacaktır.

5- İhale ile ilgili dokümanlar 20,00 YTL. karşılığında İşletme Müdürlüğümüz muhaberat servisinden mesai saati içinde (08.00 – 12.00 , 13.00 – 17.00 ) edinilebilir.

6- Teklifler en geç 8/5/2007 Salı günü saat 13.30 a kadar bizzat veya iadeli taahhütlü posta yoluyla gönderilecektir.

7- Geciken teklifler (postadaki gecikmeler dahil) kabul edilmeyecektir.

8- İhaleye katılmak için doküman almak mecburidir.

9- İstekliler satışı yapılacak çekiciyi İşletme Müdürlüğümüz park sahasında görebilir.

10- Teklifler 8/5/2007 Salı günü saat 14.00’de açılacaktır.

11- İhale hakkında bilgiler (0312) 497 1271 – 497 2284 no’lu telefonlardan alınabilir.

4207/1-1

▲


500 KG 1-4 Dİ-PARA-TOLUİDİNO ANTRAKİNON SATIN ALINACAKTIR

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğünden :

a) İdarenin :

--Adı ve adresi                    :  MKE Kurumu Genel Müdürlüğü

                                               İkmal Daire Başkanlığı 4. Kat 06330 Tandoğan / ANKARA

--Telefon Numarası             :  (0 312) 296 11 30

--Fax Numarası                   :  (0 312) 223 01 40

--Elektronik Posta Adresi   :  mkekikm@mkek.gov.tr

--WEB Sitesi                       :  www.mkek. gov. tr.

b) İhale Konusu Malın :

--Referans no.                     :  1365.SVG.0221

--Niteliği, Türü ve Miktarı  :  500 KG 1-4 Dİ-PARA-TOLUİDİNO ANTRAKİNON

c) Teslim Edileceği Yer       :

Yurt dışı istekliler  tekliflerini teslim yerini belirtmek koşuluyla Incoterms 2000’e göre, EXW ( atölye teslimi), FOB-STOWED (Deniz Limanı) , FCA (Karayolu) CFR  (Türk Limanı) CIF (Türkiye) teslim şekillerinde  vereceklerdir.

Yurt içi istekliler tekliflerini MKE Kapsül Fabrikası Müdürlüğü Kayaş-ANKARA teslim esasına göre vereceklerdir.

d) İhale dökümanının:

Görülebileceği yer:

MKE Genel Müdürlüğü İkmal Dai.Bşk.4.kat  404 no.lu oda Tandoğan – ANKARA

MKE Pazarlama  Şubesi Müdürlüğü İnönü Caddesi no.88 Taksim-İSTANBUL

İnternette www.mkek.gov.tr adresinde

İhale dökümanı satış bedeli :  KDV. Dahil 25,- YTL.

Satın alınabileceği yer:

--İhale dökümanının bedeli MKE Gn.Md. Mali İşler Dai.Bşk. B Blok 2.kat Merkez Muh.Md.veznesine saat 16.30’a kadar yatırılacak olup, alınacak makbuz karşılığında ihale dökümanı MKE Gn.Md.İkmal Daire Başkanlığı 4. Kat 404 no.lu odadan alınacaktır.

--MKE Pazarlama  Şube Müdürlüğü İnönü Cad.No.88/ Taksim -İstanbul

e) İhalenin :

--Yapılacağı Yer : MKE Genel Müdürlüğü  İkmal Daire Başkanlığı 4. Kat 06330 Tandoğan / ANKARA

--Tarihi ve Saati  :  30/05/2007,  saat 14:00

--İhale Usulü        : Açık ihale  (yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.)

f) Tekliflerin İhale Saatine kadar nereye verileceği:

Teklifler,  30/05/2007  tarih saat 14:00’e kadar MKE Gn.Md. İkmal Daire Başkanlığı Haberleşme Servisi 4.kat 412 no.lu odaya verileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. İhale (son teklif verme) saatine   kadar  idareye ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

g) Geçici Teminat :

Geçici Teminat istenmemektedir.

h) Teklifin  geçerlilik  süresi :

Teklifler ihale tarihinden itibaren en az 90 (doksan) takvim günü geçerli olacaktır.

i) Söz konusu ihale 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa tabi olmayıp, Kurumumuzca çıkarılan Satın Alma ve İhale Yönetmeliği hükümlerine göre yapılacaktır. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta veya dilediğine vermekte serbestir.

İlan olunur.

4297/1/1-1

—————

3.000 KG. STABİLİZE KIRMIZI FOSFOR SATIN ALINACAKTIR

a) İdarenin :

-- Adı ve adresi                   :  MKE Kurumu Genel Müdürlüğü

                                               İkmal Dairesi Başkanlığı 4. Kat 06330 Tandoğan/ANKARA

--Telefon Numarası             :  (0 312) 296 11 30

--Fax Numarası                   :  (0 312) 223 01 40

--Elektronik Posta Adresi   :  mkekikm@mkek.gov.tr

--WEB Sitesi                       :  www.mkek. gov tr.

İhale Konusu Malın :

--Referans no.                     :  6810.SVG.0219

--Niteliği, Türü ve Miktarı  :  3.000 kg. STABİLİZE KIRMIZI FOSFOR

c)  Teslim Edileceği Yer      :

Yurt dışı istekliler  tekliflerini teslim yerini belirtmek koşuluyla Incoterms 2000’e göre,  EXW (Atölye teslimi), FOB- STOWED (Deniz Limanı),  FCA (Karayolu), CFR (Türk Limanı)  ve  CIF (Türkiye) teslim  şekillerinde vereceklerdir.

Yurt içi istekliler tekliflerini MKE Kapsül Fabrikası Müdürlüğü Kayaş– ANKARA / TÜRKİYE teslim esasına göre vereceklerdir.

d) İhale dökümanının:

Görülebileceği yer:

MKE Genel Müdürlüğü İkmal Dai.Bşk.4.kat  403 no.lu oda Tandoğan – ANKARA

MKE Pazarlama  Şubesi Müdürlüğü İnönü Caddesi no.88 Taksim-İSTANBUL

İnternette www.mkek.gov.tr adresinde

İhale dökümanı satış bedeli :  KDV Dahil  20,-YTL

Satın alınabileceği yer:

--İhale dökümanının bedeli MKE Gn.Md. Mali İşler Dai.Bşk. B Blok 2.kat Merkez Muh.Md. veznesine saat 16.30’a kadar yatırılacak olup, alınacak makbuz karşılığında ihale dökümanı MKE Gn.Md.İkmal Daire Başkanlığı 4. Kat 403 no.lu odadan alınacaktır.

--MKE Pazarlama  Şube Müdürlüğü İnönü Cad.No.88/ Taksim -İstanbul

e) İhalenin :

--Yapılacağı Yer : MKE Genel Müdürlüğü  İkmal Daire Başkanlığı 4. Kat 06330 Tandoğan / ANKARA

--Tarihi ve Saati   :  29/05/2007,  saat 14:00

--İhale Usulü        : Açık ihale  (yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.)

f) Tekliflerin İhale Saatine kadar nereye verileceği:

Teklifler, 29/05/2007  tarihi saat 14:00’e kadar MKE Gn.Md. İkmal Daire Başkanlığı Haberleşme Servisi 4.kat

412 no.lu odaya verileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. İhale (son teklif verme) saatine   kadar  idareye ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

g) Geçici Teminat :

Geçici teminat istenmemektedir.

h) Teklifin  geçerlilik  süresi :

Teklifler ihale tarihinden itibaren en az 90 (doksan) takvim günü geçerli olacaktır.

i) Söz konusu ihale 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa tabi olmayıp, Kurumumuzca çıkarılan Satın Alma ve İhale Yönetmeliği hükümlerine göre yapılacaktır. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta veya dilediğine vermekte serbesttir.

İlan olunur.

4297/2/1-1

▲


KARGO NAKLİYE İŞİ YAPTIRILACAKTIR

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden :

1 - Bölge Müdürlüklerimizden Müşteri Dairelerimize Şartnamesine göre azalır - çoğalır 800.000 (sekizyüzbin) Kg. malzemenin kargo nakliyesi hizmet işi, Tip Kargo Nakliye Şartnamesi ve Sözleşmesinde belirtilen şartlarla kapalı teklif alma suretiyle ihaleye çıkarılmıştır.

2 - İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

a) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi.

b) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi;

c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;

3 - Şartnamenin 10 ncu maddesinin (a), (b), (c), (d), (e) ve (g) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin, ihale tarihinden önceki üç ay içinde alınmış belgeler ile buna ilişkin yazılı taahhütname.

4 - Şekli ve içeriği Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

5 - Şartnamede belirlenen geçici teminat.

6 - Şartnamenin (7.2) ve (7.3) üncü alt maddelerinde belirtilen, şekli ve içeriği Hizmet Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde düzenlenen yeterlik belgeleri.

7 - Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

8 - Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

a) İsteklinin ihale konusu iş veya benzer işlerde; son iki yıl içinde, kamu veya özel sektörde en az 50.000,- (Ellibin) YTL’lık İş Bitirme Belgesi veya denetlediği veyahut yönettiği idarece kusursuz kabul edilen benzeri işlerle ilgili deneyimini gösteren belgeler,

b) İsteklinin; Afyonkarahisar-Ankara-Bursa-Diyarbakır-Elazığ-Erzurum-Eskişehir-Gaziantep- Isparta-Mersin-İstanbul-İzmir-Kayseri-Konya-Samsun-Sivas-Tekirdağ-Trabzon-Van-Zonguldak il merkezlerinde Şubeleri olduğunu ve bu illerdeki adres, telefon ve faks numaralarını gösterir belge.

c) İsteklinin organizasyon yapısına ve ihale konusu işi yerine getirmek için yukarıda belirtilen 20 ilde yeterli sayıda ve nitelikte personel ve araç gereç çalıştırdığına veya çalıştıracağına ilişkin taahhütname veya belgeler,

d) İsteklilerin işbu ihaleye katılabilmeleri için Karayolu Taşıma Yönetmeliğinin 11. inci maddesinde belirtilen belgelerden M-2 yetki belgesine sahip olmaları ve bu belgenin noter tasdikli suretini teklifleri ekinde sunmaları gerekir.

9 - İstekliler ihale evrakım Genel Müdürlüğümüzden ve İstanbul Bölge Müdürlüğü-müzden incelenmek üzere, ücretsiz olarak temin edebilirler.

10 - İhaleye teklif verecek firmaların, ihaleye katılabilmek için şartname bedelini olan 85,-YTL. Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları gerekmektedir. Yatırılan paraya ait ödenti belgesinin aslı ile bir suretinin teklif evrakına eklenerek dış zarfa konulması zorunludur.

11 - Teklif mektupları iç içe konulmuş iki zarf halinde olacaktır. İÇ ZARFTA YALNIZCA TEKLİF EDİLEN Kilogram/Km. FİYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLİF MEKTUBU, dış zarfta ise iç zarfla birlikte Tip Nakliye Şartnamesi ve eklerinin aynen kabul edilip edilmediğini belirten yazı ile Şartnamenin 7. maddesinde belirtilen belgeler bulunacaktır.

12 - Teklifler 30/4/2007 günü saat 14.00’ye kadar Genel Müdürlüğümüz, Satın Alma Komisyonu Dairesi Başkanlığında bulundurulacaktır. Geç gelen teklifler ile postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

13 - Teklif Mektuplarının, son teklif verme günü saat 14.00’de evvela dış zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen şartlara uygun olduğu tespit edilen tekliflerin fiyat ile ilgili iç zarfları açılacaktır. Uygun olmayan teklifler ise açılmadan teklif sahiplerine iade edilecektir. Gerekli görülmesi halinde istekliler hakkında mali ve teknik yönden yeterlilik araştırması yapılacaktır.

14 - İstekliler ihale konusu kargo işinin tamamı için teklif verilecek olup, kısmı teklifler değerlendirilmeyecektir.

15 - Söz konusu ihale, Kamu İhale Kanunu’nun 3. maddesinin (g) fıkrası (istisna) kapsamında olup. Ofis ihale konusu hizmet işini ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte veya dilediği istekliye vermekte serbesttir.

4105/1-1

—— • ——

TAŞINMAZMALLAR SATILACAKTIR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığından :

a) İzmit-Tepecik Mahallesi 1 pafta, 239 ada, 50 Nolu parsel üzerinde bulunan Belediye Çarşı İşhanı Bodrum katta bulunan kat mülkiyetli 255/14020 arsa paylı A blok 1 Nolu depo, 259/14020 arsa paylı B blok 1 Nolu depo ve 483/14020 arsa paylı C blok 1 Nolu depoların kapalı otopark olarak işletilmek üzere tamamının birleştirilerek bir kerede satışı; 2886 sayılı Devlet İhale Yasasının 45. ve 46. maddeleri hükümlerine göre Açık Teklif Usulü ile KDV Hariç muhammen bedel üzerinden ihale yoluyla satılacaktır.

b) İhaleye katılmak isteyenlerin aşağıda belirtilen miktarlardaki geçici teminat bedelini ihale saatinden önce yatırıp, ilgili belgelerle Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığına müracaat edip ihaleye katılım belgesi almaları ve ihale günü ihalenin başlangıç saatinden en geç bir saat önce ihale yerinde hazır bulunmaları, ihaleye mektupla katılmak isteyenlerin aynı şartlar dahilinde, 2886 sayılı yasanın 37. maddesi hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri dosya  ve teklif mektuplarını dosya teslim tarih ve saatinden evvel ihale komisyonunun elinde olacak şekilde iadeli taahhütlü olarak göndermeleri, ihale şartname ve eklerini 250,00,-YTL. bedel karşılığında adı geçen Daireden almaları,

c) İhale, 3/5/2007 Perşembe günü saat 14.00’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda yapılacaktır. Satılacak taşınmazlar otopark olarak işletilecektir ve üçüne birleştirilerek bir kerede satılacaktır. İhaleye katılacaklar üç taşınmaz için ayrı ayrı teklif vermeyecek olup, tamamı için tek teklif vereceklerdir.

d) Yapılacak olan İhale Tahmini Bedel Komisyonunca düzenlenen rapor doğrultusunda Belediye Çarşı İş Merkezinde otopark olarak satılacak depoların muhammen bedelleri:

Belediye Çarşı İşhanın Bodrum Katta Bulunan 3 Adet Depo:

Sıra No

Mahalle

Ada

Parsel

Blok No

Bağımsız Bölüm No

Arsa Payı

Muhammen Bedeli (YTL.)

Geçici Teminat (YTL.)

1

Tepecik

239

50

A

1

255/14020

408.480,00

 

2

Tepecik

239

50

B

1

259/14020

2.174.880,00

107.998,80

3

Tepecik

239

50

C

1

483/14020

1.016.600,00

 

 

 

 

 

 

TAMAMI:

 

3.599.960,00

 

Olmak üzere bedel tespiti yapılmış olup, tüm taşınmazlarda (KDV hariç) geçici teminat ve ihale bedeli peşin olarak ödenecektir.

e) Taliplilerin kanuni ikametgahı, geçici teminata ait makbuzu, dosya (şartname) bedeli makbuzu, nüfus cüzdan sureti, Tüzel kişilerde 2007 yılı Yönetim Kurulu Kararı veya noter tasdikli yetki belgesi’den ibaret belgelerini kapalı zarf içinde ihale günü saat 12.00’a kadar İzmit-Saraybahçe Ömerağa Mahallesi Abdurrahman Yüksel Caddesi Belsa Plaza A Blok 6. katta bulunan Belediyemiz Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı Encümen Kalemine teslim etmeleri gerekmektedir.

2886 Sayılı D.İ.Yasasının 17. maddesi gereği ilan olunur.

3679/1-1

▲


ELEKTRİK MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satın alma Daire Başkanlığından :

İşin adı : 5 kalem Elektrik Malzemesi alımı işi 4734 sayılı kanunun 3/g maddesi kapsamında hazırlanan Kurumumuz yönetmeliği açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

İhale kayıt numarası                  :  2007/47238

Dosya No                                  :  0723038

1- İdarenin                                 :

a) Adresi                                    :  Bağlık Caddesi Yayla Mahallesi İhsan Soyak Sokak No:2 67090-ZONGULDAK

b) Telefon ve Faks numarası     :  Tel : 0.372 252 40 00 ( 70 Hat)

                                                     Faks : 0.372 251 19 00

c) Elektronik posta adresi         :

2- İhale konusu malın                :

a) Niteliği,türü ve miktarı          :  Kombi sayaç; 1 adet, gerilim trafosu 15/√3/0,1/√3 kV; 3 adet, gerilim trafosu 3,3/√3/0,1/√3 kV ; 3 adet, harici tip ayırıcı; 2 adet, devre kesici; 2 adet.

b) Teslim yeri                            : Türkiye Taşkömürü Kurumu Makina ve İkmal Dairesi Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği /ZONGULDAK

c) Teslim tarihi                          :  Sözleşmenin imzalanmasına müteakip 90 (doksan) takvim günüdür.

3- İhalenin                                 :

a) Yapılacağı yer                        :  Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No:2 ZONGULDAK

b) Tarihi ve saati                       :  10/5/2007 – 15:00

4 – İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlilik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4-1- İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

a) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi,

b) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası belgesi;

1) Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

2) Tüzel kişi olması halinde,mevzuat gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış,tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge,

c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

2) Tüzel kişi olması halinde, ilgilisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

d) İdari Şartnamenin 9 uncu maddesinin (a), (b), (c), (d), (e) ve (g) bentlerinde sayılan, isteklilerin ihale dışı bırakılmasını öngören durumlarda bulunmadığına dair, İhale tarihinden önceki üç ay içinde alınmış belgeler ile buna ilişkin yazılı taahhütname,

e) Şekli ve içeriği Şartnamede belirlenen teklif mektubu,

f) Şartnamede belirlenen geçici teminat,

g) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi,

h) İsteklinin ortak girişim olması halinde şekli ve içeriği Şartnamede belirlenen ortak girişim beyannamesi,

ı) Şartnamenin 16 nci maddesinde belirtilmesi halinde, isteklilerin alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işlere ait önerileri ve işlerin listesi,

i) İhale dokümanının satın alındığına dair belge.

İsteklinin ortak girişim olması halinde (b), ( c), ve (d) de yer alan belgelerin her bir ortakça ayrı ayrı verilmesi zorunludur.

4- Ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.

5. İdari Şartnamedeki katılma koşullarını taşıyan tüm yerli istekliler katılabilecektir.

6. İhale dokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Mithatpaşa Mah. Bülent Ecevit Cad. No:2 ZONGULDAK ve TTK Ankara Misafirhanesi 7.Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No:22 BAHÇELİEVLER-ANKARA adresinde görülebilir ve şartnameler 10,00 YTL karşılığı aynı adreslerden temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

7. Teklifler en geç 10/5/2007 Perşembe günü saat 15.00’a kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli - taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. Ancak postada doğabilecek gecikmeden idaremiz sorumlu değildir.

8. İstekliler tekliflerini, her iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatlarının çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekli ile her iş kaleminin miktarı ile iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat sözleşme düzenlenecektir.

9. İstekliler teklif edilen bedelin %3’den az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat vereceklerdir.

10. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 100 takvim günü olmalıdır.

11- Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.

12. Kurumumuz bu ihale ile ilgili olarak; ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 ve 4735 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi değildir.

İlan olunur.

4258/1-1

—— • ——

KASAPLIK SIĞIR SATILACAKTIR

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Dalaman Tarım İşletmesi Müdürlüğünden

İşletmemiz yetiştirmesi S.B.A ırkı 52 Baş Kasaplık Sığır açık artırma suretiyle partiler halinde ihale edilecektir.

1 - İhale 2 Mayıs 2007 günü İşletmemiz Sığırcılık Tesislerinde Saat 14.00’de Komisyonumuz huzurunda gerçekleşecektir. İhaleye iştirak olmadığı veya teklif edilen fiyatlar uygun görülmediği takdirde 9 Mayıs 2007 günü aynı yer ve saatte tekrar edilecektir.

2 - İhalede satılacak olan Kasaplık Hayvanların muhammen fiyatları, İnek 3.25 YTL./Kg., Genç Boğa, 4,00 YTL/Kg. C.A. dır.

3 - Bu işe ait Geçici Teminat Miktarı Muhammen Tutarın % 5’i oranında olup 2.118,75 YTL.dır. İhalenin tamamına iştirak edilebileceği gibi partiler halinde de ihaleye iştirak edile bilinir.

4 - İhaleye Çıkartılan Hayvanların Müşteriye tebliğ tarihinden itibaren 10gün içerisinde teslim alınacaktır. İşletmenin Kantar tartısı ödemeye esas olacaktır. Kantar tartısından % 4 (Yüzde Dört) Tokluk firesi düşülecektir.

5 - Müşteri alacağı Kasaplık hayvanların bedelini İşletmemiz veznesine ve Banka hesabına nakit yatırarak alacağı gibi % 30’unu peşin geri kalanını Yetkili Bankalardan İşletmemiz adına alacağı Limit dahili 45 gün vadeli Teminat Mektubu karşılığında da alabileceklerdir.

6 - İhaleye ait Şartname mesai saatleri dahilinde İşletmemizde, TİGEM’ DE (Karanfil Sok. No: 62 Bakanlıklar/ANKARA) Denizli, İzmir, Aydın, Afyon ve Balıkesir Ticaret Borsalarında görülebilir.

7 - Tigem Satışlar yönünden 4734 sayılı İhale Kanununa tabi olmayıp İşletme İhaleyi yapıp yapmamakta, dilediğine yapmakta veya en uygun bedeli tespit etmekte serbesttir.

TEL : 0 (252) 692 37 20 (2 Hat)

FAKS : 0 (252) 692 52 29

İlan olunur.

4267/1-1

▲


AG-YG(OG) ELEKTRİK ŞEBEKESİ BAKIM ONARIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR

Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Bilecik İl Müdürlüğünden :

Bilecik İli Bozüyük, Söğüt, Pazaryeri ve İnhisar İlçeleri ile bunlara bağlı Köylerin AG-OG Elektrik Şebekesi Bakım Onarım hizmet alımı işi açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

İhale kayıt numarası                                        :  2007/48303

1- İdarenin                                                      

a) Adresi                                                          :  Atatürk Bulvarı No:2 BİLECİK

b) Telefon ve faks numarası                            :  228 2122017 - 228 2124647

c) Elektronik posta ve internet adresi (varsa) :

2- İhale konusu hizmetin                                

a) Niteliği, türü ve miktarı                               :  Bilecik İli Bozüyük, Söğüt, Pazaryeri ve İnhisar İlçeleri ile bunlara bağlı Köylerin 14 adet Enerji Nakil Hattı ve 23 adet AG-OG Elektrik Tesisi bakım onarım işi

b) Yapılacağı yer                                             :  Bilecik İli Bozüyük, Söğüt, Pazaryeri ve İnhisar İlçeleri ile bunlara bağlı Köyleri

c) İşin süresi                                                    :  İşe başlama tarihinden itibaren 120 (yüzyirmi) takvim günüdür.

3- İhalenin                                                      

a) Yapılacağı yer                                              :  OSMANGAZİ EDAŞ Bilecik İl Müdürlüğü Lokali

b) Tarihi ve saati                                             :  17/5/2007 - 14:00

4- İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1. Tebligat için adres beyanı, ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası, posta kutusu ile elektronik posta adresi.

4.1.2. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya ilgili Meslek Odası Belgesi;

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

4.1.3. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;

4.1.3.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.3.2. Tüzel kişi olması halinde, kuruluşu, pay durumu ve ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

4.1.4. İdari Şartnamenin 10 uncu maddesinin (a), (b), (c), (d), (e), (g) ve (i) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname.

4.1.5. Şekli ve içeriği idari şartnamede belirtilen teklif mektubu.

4.1.6. Şekli ve içeriği idari şartnamede belirtilen geçici teminat.

4.1.7. İsteklinin iş ortaklığı olması halinde şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen iş ortaklığı beyannamesi.

4.1.8. İhale dokümanının satın alındığına dair belge.

4.1.9. Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişilere ilişkin beyanname.

4.1.10. Tüzel kişi istekli tarafından sunulan iş deneyim belgesinin, aynı tüzel kişinin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde sunulacak iş deneyim belgesinin başka bir tüzel kişiye kullandırılmayacağına ilişkin taahhütname.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.2.1. Bankalardan temin edilecek belgeler:

Teklif edilen bedelin % 5’inden az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda, bankalar nezdindeki kullanılmamış nakit kredisini veya kullanılmamış teminat mektubu kredisini ya da serbest mevduatını gösterir, yerli veya yabancı bankalardan alınacak belgeler.

4.2.2. İsteklinin bilançosu veya eşdeğer belgeleri istenmemektedir.

4.2.3. İsteklinin iş hacmini gösteren belgeler istenmemektedir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. İş Deneyim Belgesi:

İsteklinin, son beş yıl içinde yurt içinde veya yurt dışında kamuda sözleşme bedelinin en az % 70’i oranında gerçekleştirdiği veya en az % 50’si oranında denetlediği veyahut yönettiği idarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren ve teklif edilen bedelin %40’ından az olmamak üzere tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak; AG-YG (OG) Elektrik Dağıtım Tesisi [AG-YG (OG) elektrik dağıtım şebekesi, yeraltı kablo şebekesi, aydınlatma şebekesi, indirici trafo merkezi, dağıtım merkezi, KÖK, trafo postası ve YG (OG) kompanzasyon tesisi], YG (OG) Enerji Nakil Hatları (ENH), YG Şalt Tesisleri, YG Enerji İletim Hatları (EİH), arıza onarım ve bakım, bakım onarım ve tesis işleridir.

5- Ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.

6- İhale tüm isteklilere açıktır. İhalede yerli istekliler lehine % 10 oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7- İhale dokümanı OSMANGAZİ EDAŞ Bilecik İl Müdürlüğü Atatürk Bulvarı No:2 BİLECİK adresinde görülebilir ve 250 YTL karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

8- Teklifler, ihale saatine kadar OSMANGAZİ EDAŞ Bilecik İl Müdürlüğü Muhaberat Servisi’ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9- İstekliler tekliflerini, her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatlarının miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatların miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyatlı sözleşme düzenlenecektir.

10- Teklif ve ödemeye esas para birimi Türk parasıdır.

11- Bu ihaleye kısmi teklif verilemez; işin tamamı için teklif verilecektir.

12- Bu ihalede alternatif teklif verilemez.

13- İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

14- Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az yüzyirmi (120) takvim günü olmalıdır.

15- Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.

16- İhale üzerinde kalan istekli sözleşme imzalanması esnasında, ihale tarihi itibarıyla İdari Şartnamenin 10 uncu maddesinin (a), (b), (c), (d), (e) ve (g) bentlerinde sayılan durumlarda olmadığına dair belgeler ile yapmakla yükümlü olduğu diğer işlemleri tamamlaması ve kesin teminatı vermesi gerekir.

17- Bu ihale (ceza ve yasaklamalarla ilgili hususlar hariç) 4734 ve 4735 sayılı kanunlarla, bunları tadil eden kanunlara tabi değildir.

4215/1-1

▲


HİZMET ARACI KİRALANACAKTIR

MEDAŞ Kırşehir İşletme Müdürlüğünden :

İhale kayıt numarası : 2007 / 47968

Hizmet aracı kiralama işi açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

1- İdarenin

a) Adresi                                          :  Kırşehir-Kayseri Karayolu 5.km.KIRŞEHİR

b) Telefon ve faks numarası            :  0 (386) 252 65 46 – 47 Faks: 0 (386) 252 65 37

c) Elektronik posta adresi(varsa)     : 

2- İhale konusu hizmetin

a) Adı niteliği,türü ve miktarı          :

 

Çalışacağı Yer

Aracın cinsi

Çalışacağı Gün Sayısı

Çalışma Saati

Kiralanacak araç adeti

İl Müdürlüğü

Binek oto

22

9 (08.00/18.00)

4

İl Müdürlüğü

Pic-kup 4*2

22

9 (08.00/18.00)

3

Sis.işl. Bak.Md.

Pic-kup 4*2

22

9 (08.00/18.00)

1

Sis.işl. Bak.Md.

Pic-kup 4*2

30

16 (08.00/24.00)

1

Sis.işl. Bak.Md.

Pic-kup 4*2

30

16 (00.00/16.00)

1

Sis.işl. Bak.Md.

Platformlu araç

30

16 (08.00/24.00)

1

Kaman İşl.Baş.Mh.

Pic-kup 4*2

22

9 (08.00/18.00)

1

Kaman İşl.Baş.Mh.

Pic-kup 4*2

30

16 (08.00/24.00)

1

Mucur İşl.Baş.Müh.

Pic-kup 4*2

22

9 (08.00/18.00)

1

Mucur İşl.Baş.Müh.

Pic-kup 4*2

30

16 (08.00/24.00)

1

Çicekdağ işl.Şfl.

Pic-kup 4*2

22

9 (08.00/18.00)

1

Akçakent işl.Şfl.

Pic-kup 4*2

22

9 (08.00/18.00)

1

Boztepe işl.Şfl.

Pic-kup 4*2

22

9 (08.00/18.00)

1

 

b) Dosya No                                    :  2007 40.Arç.01

c) yapılacağı yer                              :  Kırşehir İİL Müdürlüğ sorumluluk alanı içerisi

d) işin süresi                                    :  Sözleşme imzalanmasından itibaren 365 Takvim günüdür.

e) İhale usulü                                   :  Açık İhale usulü

3- İhalenin

a) yapılacağı yer                              :  KIRŞEHİR İL MÜDÜRLÜĞÜ İhale Salonu.

b) tarih ve saati                                :  15/5/2007 saat 14.00’de

4- İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlilik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir.

a) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi

b) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve /veya Sanayi Odası, veya Meslek Odası Belgesi ;

1) Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge ,

2) Tüzel kişi olması halinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve / veya Sanayi Odasından İhaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış Tüzel Kişiliğin Sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;

1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

2) Tüzel kişi olması halinde ilgisine göre Tüzel kişiliği ortakları üyeleri veya kurucuları ile Tüzel Kişiliğin Yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile Tüzel Kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri

d) Teklif mektubu.

e) Geçici Teminat.

f) Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

i) İhale dokümanını satın aldığına dair belge.

j) Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş Sosyal Güvenlik prim borcu olmadığına dair , son teklif verme tarihinden önceki üç (3) ay içinde düzenlenmiş belge.

k) Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş vergi borcu olmadığına dair son teklif verme tarihinden önceki üç (3) ay içinde düzenlenmiş belge.

5- Kiralanacak araçlarda aranacak şartlar:

İstekli Şartnamelerinde istenilen özelliklerde araç ve sürücü çalıştıracağına dair noter onaylı taahhütnameyi teklifi ile beraber verecektir.

Üzerine iş bırakılan istekli, sözleşme imzalamadan önce;

Sahibi bulunduğu araçların noter onaylı ruhsat fotokopilerini,

Kiralayacakları araçları sözleşme süresince çalıştıracağına dair ihale ilk ilan tarihinden sonra alınmış noter onaylı araç kira sözleşmelerini,

—Çalıştıracağı sürücülere ait sürücü belgesi ve savcılık iyi hal kâğıtlarını vermek zorundadır.

Belgelerin sunuluş şekli:

İstekliler yukarıda sayılan belgelerin aslını veya aslına uygunluğu noterce onaylanmış örneklerini vermek zorundadır. Noter onaylı belgelerin “Aslına uygundur” şerhini taşıması zorunlu olup, sureti veya fotokopisi görülerek onaylanmış olanlar ile “ibraz edilenin aynıdır” veya bu anlama gelecek bir şerh taşıyanlar geçerli kabul edilmeyecektir.

6- İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. İhalede yerli istekliler lehine fiyat avantajı uygulanmayacaktır.

7- İhale dokümanı MEDAŞ KIRŞEHİR İL MÜDÜRLÜĞÜ adresinde görülebilir ve 30,00 YTL karşılığı (aynı adresten ) temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanı satın almaları zorunludur.

8- Teklifler 15/5/2007, saat 14.00’a kadar MEDAŞ KIRŞEHİR İL MÜDÜRLÜĞÜ Evrak Kayıt servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9- İstekliler tekliflerini, birim fiyat üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliye iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme düzenlenecektir.

10- İstekliler teklif edilen bedelin %2’sinden az, %4’ünden fazla olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat vereceklerdir.

11- Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60 (Altmış) takvim günü olmalıdır.

12- Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.

13- İhale (Ceza ve yasaklamalarla ilgili hususlar hariç ) 4734 ve 4735 sayılı kanunlarla bunları tadil eden kanunlara tabii değildir.

4252/1-1

▲


± % 20 TOLERANSLI 67.000 ADET BİG – BAG TORBA AÇIK İHALE USULÜ İLE SATIN ALINACAKTIR

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünden :

1- Genel Müdürlüğümüze bağlı Kırka Bor İşletme Müdürlüğü ihtiyacı olan + % 20 toleranslı muhtelif özelliklere haiz Big-Bag torba, teknik şartnamesine uygun olarak açık ihale usulü ile satın alınacaktır.

2- Teşekkülün

       a) Adı ve Adresi       :               Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Cihan Sok. No: 2 Sıhhiye/ANKARA

b) Telefon ve faks numarası            :  0 312 294 22 44 - 294 22 45

c) Elektronik posta adresi (Varsa)   :  -

3- İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı               :  ±% 20 toleranslı 52.000 adet Polipropilen + Lamineli, ±% 20 toleranslı 15.000 adet Polipropilen + Polietilen olmak üzere toplam 67.000 adet Big-Bag torba alımı

b) Teslim yeri                                  :  Kırka Bor İşletme Müdürlüğü - Değirmenözü Tesisleri Kırka- Seyitgazi/ESKİŞEHİR ve Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü - Nakliye Stok Müdürlüğü Ambarı Bandırma-BALIKESİR

4- İhalenin

a) Yapılacağı Yer                              :  Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Satın alma Dairesi Başkanlığı Cihan Sok. No: 2 Sıhhiye/ ANKARA

b) Tarih ve Saati                              :  02.05.2007 Çarşamba, saat 14:00

5- İstekliler teklif ettikleri bedelin %3 ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

6- İhale dokümanı; Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Satın alma Dairesi Başkanlığı (Cihan Sokak No:2 Sıhhiye/ANKARA) Kat:3 320 no.lu odada, İstanbul Alım Satım Müdürlüğü (Atatürk Bulvarı No: 156 Aksaray/İSTANBUL), İzmir İhracat Müdürlüğü (Halit Ziya Bulvarı No:1 İZMİR) ve Kırka Bor İşletme Müdürlüğü Kırka-Seyitgazi/ESKİŞEHİR adreslerinde görülebilir ve 50,00 YTL bedel karşılığı aynı adreslerden temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur

7- Teklifler 02.05.2007 tarihi, saat 14:00’e kadar Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüne elden verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

8- Bu ihale 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 3. maddesinin (g) bendi gereğince ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp Teşekkülümüz, ihaleyi yapıp yapmamakta tamamen serbesttir.

4305/1-1

—— • ——

DÖVME MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

TÜLOMSAŞ Genel Müdürlüğünden :

İhale Kayıt Numarası                                      :  2006/47507

1- İdarenin:

a) Adresi                                                          :  Ahmet Kanatlı Cad. 26490 /ESKİŞEHİR

b) Telefon ve Faks Numarası                          :  0(222) 224 00 00 (4435-4436)/ 225 72 72-225 50 60

c) Elektronik Posta Adresi                              :  tulomsas@tulomsas.com.tr

2- İhale konusu işin niteliği, türü ve miktarı    :  2 kalem yatak ve kep dövme malzeme 16PA4V185 dizel motorlarda kullanılmak üzere teknik şartname ve resimlere göre imal ettirilmek suretiyle satın alınacaktır.

3- İhalenin

a) Yapılacağı yer                                              :  :TÜLOMSAŞ İhale Komisyonu Toplantı Salonu

b) Tarihi ve saati                                             :  8/5/2006 saat: 14:00

3- Yukarıda belirtilen alımımız Yerli isteklilerden teklif alınmak suretiyle Açık ihale Usulü ile ihaleye çıkarılmış olup, ihaleye katılabilmek için istenen belgeler ihale dokümanında belirtilmiştir.

4- Tekliflerin TÜLOMSAŞ Genel Müdürlüğü Satın alma İkmal Daire Başkanlığına 08/05/2006 günü saat: 14:00‘e kadar verilmiş veya gelmiş olması şarttır.

5- İhale dokümanı TÜLOMSAŞ Genel Müdürlüğü Satın alma İkmal Daire Başkanlığında görülebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu olup aynı adresten 100.- YTL bedelle (KDV dahil) temin edilebilir.

6- Teklif edilen bedelin en az %3’ü oranında geçici teminat verilecektir.

7- Bu ihale ceza ve ihalelerden yasaklanma hükümleri hariç 4734 ve 4735 sayılı yasalara tabi değildir.

4212/1-1

—— • ——

3 ADET HİDROELEKTRİK SANTRALI İŞLETTİRİLECEKTİR

Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğünden :

Şirketimize bağlı İvriz, Otluca ve Malazgirt Hidroelektrik Santralinin Hizmet alımı yoluyla işlettirilmesi işi açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

İhale Kayıt Numarası             :  2007/47546

1 - İdarenin

a) Adresi                                 :  EÜAŞ Genel Müdürlüğü Malzeme Yönetimi ve Ticaret Dairesi Başkanlığı İnönü Bulvarı No: 27 Kat: 13 Bahçelievler/ANKARA

b) Telefon ve faks numarası   :  0312 212 69 00 / 2581 Fax : 0 312 212 78 54

c) Elektronik posta adresi      :  isa.nayman@euas.gov.tr

2 - İhale konusu hizmetin

a) Niteliği, türü ve miktarı      :  İvriz, Otluca ve Malazgirt Hidroelektrik Santralı’nın Hizmet alımı yoluyla işlettirilmesi işi 3 yıl süre ile yaptırılacaktır.

b) Yapılacağı yer                    :  3 Adet Hidroelektrik Santralın bulunduğu illerde

3 - İhalenin

a) Yapılacağı yer                     :  EÜAŞ Genel Müdürlüğü Malzeme Yönetimi ve Ticaret Dairesi Başkanlığı İnönü Bulvarı No: 27 Giriş Kat F Blok Oda No: C 3 Bahçelievler/ANKARA

b) Tarihi ve saati                    :  14/5/2007 tarih, saat 14.00

4 - İhale dokümanı (Dosya No: 13-HİD/07034)

EÜAŞ Genel Müdürlüğü Malzeme Yönetimi ve Ticaret Dairesi Başkanlığı İnönü Bulvarı No: 27 Kat: 13 Oda No: 72 B.Evler/ANKARA, adresinde görülebilir ve istenildiği takdirde her bir şartname (KDV dahil) 200,00,-YTL. bedelle alınabilir.

5 - Teklifler 14/5/2007 tarihinde saat 14.00’a kadar EÜAŞ Genel Müdürlüğü Malzeme Yönetimi ve Ticaret Dairesi Başkanlığı İnönü Bulvarı No: 27 Giriş Kat F Blok Oda No: C 1 Bahçelievler/ANKARA adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

6 - Bu ihale 4734 ve 4735 sayılı Kanunlara tabi olmayıp, Şirketimizin Satın Alma ve İhale Yönetmeliğinin usul ve esasları doğrultusunda yapılacaktır.

4191/1-1

—— • ——

GAYRİMENKUL SATILACAKTIR

Aksakal Belediye Başkanlığından :

Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda tapu kaydı ve diğer özellikleri belirtilen gayrimenkul arazinin, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereği açık teklif usulü ihale ile satılacaktır.

İlk ihale 2/5/2007 Çarşamba günü saat 14.00’de istekli bulunmaması halinde ikinci ihale 9/5/2007 Çarşamba günü saat 14.00’de Belediyemiz Encümen Salonunda Encümen huzurunda yapılacaktır.

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için, geçici teminat makbuzlarını veya bankadan alacakları teminat mektuplarını, ikametgah belgelerini, belediyemize borcu olmadığına dair belgelerini, tüzel kişi adına katılacakların yetki belgesi ve imza sirküleri, gerçek kişi adına katılacakların noter onaylı vekaletnamelerini ve imza sirkülerini ihale saatine kadar Belediyemiz Hesap İşleri Müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir.

Her türlü harç, karar pulu, tellaliye, gayrimenkul alım vergi, Yerel gazete ilan bedeli, %18 KDV alıcıya aittir. İhale lehine sonuçlanan, ihale tarihinden itibaren 15 gün içinde peşin ödenecektir. Aksakal Belediyesi veznesi veya Vakıflar Bankası Bandırma Şubesine 2011067 nolu hesaba yatırılacaktır.

Belediyemiz Encümeni, ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Dileyenler, satış şartnamesini 750,00 YTL. bedel karşılığında Belediyemiz Hesap İşleri Müdürlüğünden temin edebilirler.

İlgilenenlere duyurulur.

SATILACAK GAYRİMENKULUN:

1- Muhammen bedeli KDV hariç 235000.00-YTL. olup geçici teminatı 7050.00-YTL. dir.

2- Tapu kaydı: Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Aksakal Kasabası Kavapınar Mevkiinde 2716 Parselde kayıtlı 24200 m2 miktarındaki gayrimenkul.

4317/1-1

▲


TEMİZLİK VE AYDINLATMA MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden :

Aşağıda cins ve miktarı yazılı malzeme, teknik şartnamesi ile ticari şartname esaslarına göre iç piyasadan kapalı teklif isteme usulü ile satın alınacaktır.

 

MALZEMENİN GRUBU

MİKTARI

NEYE GÖRE

ALINACAĞI

SON TEKLİF

VERME TARİHİ

GRUP 6 : TEMİZLİK ve AYDINLATMA MALZEMESİ

 

 

Beyaz Sabun (180 gr)

160.000

Kg

Teknik Şartname

30.05.2007

Beyaz Sabun (200 gr)

50.000

Kg

Teknik Şartname

30.05.2007

Çok Köpüren Katkılı Sentetik Toz Deterjan

60.000

Kg

Teknik Şartname

30.05.2007

Antibakteriyel Sıvı El Yıkama Maddesi

1.200.000

Litre

Teknik Şartname

30.05.2007

Mekanik Temizleme Tozu (klorlu)

100.000

Kutu

Teknik Şartname

30.05.2007

Mineralli Sıvı Ovma Maddesi (750 mL)

100.000

Şişe

Teknik Şartname

30.05.2007

Mineralli Sıvı Ovma Maddesi (5 L)

40.000

Litre

Teknik Şartname

30.05.2007

Tuvalet Kağıdı (çift katlı)

2.500.000

Rulo

Teknik Şartname

30.05.2007

Köpüğü Ayarlı Katkılı Komple Sentetik Toz Deterjan

600.000

Kg

Teknik Şartname

31.05.2007

Çamaşır Yumuşatıcısı (sıvı)

150.000

Litre

Teknik Şartname

31.05.2007

Sanayi Tipi Bulaşık Makinesi Deterjanı (sıvı)

300.000

Litre

Teknik Şartname

31.05.2007

Sanayi Tipi Bulaşık Makinesi Parlatıcısı (sıvı)

150.000

Litre

Teknik Şartname

31.05.2007

Sanayi Tipi Bulaşık Makinesi Kireç Çözücüsü (sıvı)

50.000

Litre

Teknik Şartname

31.05.2007

Cam Temizleme Maddesi (500 mL)

100.000

Şişe

Teknik Şartname

31.05.2007

Cam Temizleme Maddesi (5 L ve 10 L)

50.000

Litre

Teknik Şartname

31.05.2007

 

1- İHALE EVRAKI BEDELLİDİR. BEDEL ŞARTNAME EKİ LİSTEDE BELİRTİLMİŞTİR.

a) İstekliler, ihale evrakını Ankara’da Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü ile İstanbul ve İzmir Bölge Müdürlüklerimizde görebilirler.

b) Ancak, ihaleye teklif verecek firmaların, ihale evrak bedelini Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları gerekmektedir.

c) Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin aslı ile bir suretinin teklif evrakına eklenerek, dış zarfa konulması zorunludur. Belgenin aslı teklifler açıldıktan sonra firmaya iade edilecektir. İhalenin bütünüyle iptali veya siparişten vazgeçilmesi halinde, sipariş evrak bedeli ilgili firmaya iade edilecektir.

2- Teklif mektupları iç içe konulmuş iki zarf halinde olacaktır. İÇ ZARFTA YALNIZCA TEKLİF EDİLEN FİYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLİF MEKTUBU, dış zarfta ise iç zarfla birlikte teknik ve ticari  şartname ile eklerinin aynen kabul edildiğini belirten yazı ve ticari şartnamenin 2. maddesinde yazılı belgeler ile ek şartlarda belirtilen belgeler bulunacaktır.

3- Teklifler, yukarıda gösterilen günde en geç saat 12.00’ye kadar Genel Müdürlüğümüz I Numaralı Merkez Satınalma Komisyonu Başkanlığında bulundurulacaktır. Geç gelen teklifler ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

4- Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat 14.00’de evvela dış zarfları açılacak, dış zarf muhteviyatına göre tekliflerinde noksanlık bulunmayan firmaların iç zarfları da açılacaktır. Numune istenerek ihalesine çıkılan malzeme için verilen firma numunelerinin istenilen şartlara uygunluğunun tespiti amacıyla ayrıca inceleme yapılacağından, fiyatla ilgili iç zarflar bu inceleme sonuna kadar açılmayacaktır. İnceleme sonucu numuneleri istenilen şartlara uygun bulunan firmaların fiyat ile ilgili iç zarfları bilahare bildirilecek bir tarihte açılacak, numuneleri uygun bulunmayan firmaların iç zarfları ise açılmayarak firma yetkililerine diğer belge ve numunelerle birlikte iade edilecektir. Verilecek numuneler teslimata esas numune olarak değerlendirilecektir. Gerekli görülmesi halinde firmalar hakkında mali ve teknik yönden yeterlilik araştırması yaptırılacaktır.

5- Teklifler, ihaleye esas ticari şartnamenin 7.maddesinde belirtilen şartlarla iç zarfların açılmasını müteakip 30 gün opsiyonlu olacaktır.

6- İstekliler ihale konusu malzemenin tamamı için teklifte bulunabilecekleri gibi kısmi teklifte de bulunabilirler. Ancak, teklif edilen miktarın teslim mahalli itibariyle tespit edilen miktarın yarısından az olmaması şarttır.

7- Teklif edilen bedelin %3‘ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda SÜRESİZ GEÇİCİ TEMİNAT verilecektir.

8- Söz konusu ihale, Kamu İhale Kanununun 3.maddesi (g) fıkrası (istisna) kapsamında olup, Ofis satın alma konusu malzemeyi ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte veya dilediği istekliye vermekte tamamen serbesttir.

4156/1-1

—— • ——

TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığından :

1- İlimiz Merkez, Atatürk Mahallesi 53 Pafta, 99 ada, 82 Parselde kayıtlı 6500 m2 yüzölçümlü alan üzerinde bulunan Kent İş Merkezi isimli taşınmaz hali hazır mevcut durumuyla satışa çıkarılmış olup, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile İl Encümenince 8/5/2007 günü saat: 10.30 da Erzincan İl Özel İdaresi Encümen Salonunda ihale edilecektir.

2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 40. maddesince 5577 sayılı Kanunun 1. Maddesi ile eklenen ek fıkralarda belirtildiği üzere,” Kapalı teklif usulü ile yapılan artırma ihalelerinde; geçerli en yüksek teklifin altında olmamak üzere, oturumda hazır bulunan isteklilerden sözlü veya yazılı teklif alınmak suretiyle ihale sonuçlandırılır.

Ancak, geçerli teklifin sayısının üçten fazla olması durumunda bu işlem, geçerli en yüksek teklif üzerinden, oturumda hazır bulunan en yüksek üç teklif sahibi istekliyle, bu üç teklif ile aynı olan birden fazla teklifin bulunması halinde ise bu istekliler dahil edilmek suretiyle yapılar.

Komisyon, uygun gördüğü her aşamada oturumda hazır bulunan isteklilerden yazılı son tekliflerini alarak ihaleyi sonuçlandırabilir. Bu husus, ihale komisyonunca ikinci bir tutanakla tespit edilir.” Denilmektedir.

2- İhale 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile yapılacaktır.

3- Satış için tespit edilen muhammen bedelden KDV hariçtir.

4- İhale Geçici teminatı %3 tür.

5- İhale İl Encümenince İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonunda aşağıda belirtilen tarih ve saatte yapılacaktır.

6- İhalesi yapılacak taşınmaza ait şartname mesai saatleri içerisinde Erzincan İl Özel İdaresinden (Yazı İşleri Müdürlüğünde) temin edilebilir.

7- İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için,

a) Erzincan İl Özel İdaresi adına geçici teminatın yatırıldığına dair banka makbuzu veya banka teminat mektubu,

b) Nüfus cüzdanı aslı veya tasdikli fotokopisi,

c) Tebliğe esas ikametgah belgesi,

d) İstekli şirket ise kanıtlayıcı belgeler (Oda Kaydı, Ticaret Sicil Gazetesi)

e) Vekaleten iştirak edilmesi halinde noter tasdikli vekaletname, şirket adına iştirak edilmesi halinde şirketi temsile yetkili olduğuna dair noter tasdikli yetki belgesi, Ortak girişim olması halinde ise noter tasdikli ortaklık sözleşmesi,

f) Noter tasdikli imza sirküsü.

8- İhaleye iştirak edenler Şartnameyi peşinen kabul etmiş sayılırlar.

9- Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

10- İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İlan olunur.

 

Sıra No

İlçesi

Taşınmazın Cinsi

Bağmsız Bölüm No

Bulunduğu Kat

Toplam Muhammen Bedel YTL

Geçici Teminat Miktarı YTL

İhale Tarihi

İhale Saati

1

Merkez

Kent İş Merkezi

 

Tamamı

7.500.000,00

225.000,00

8/5/2007

10.30

 

4162/1-1

▲


GÜMRÜK MEVZUATI UYARINCA AÇIK ARTIRMA SURETİYLE TASFİYELİK HALE GELEN EŞYA SATILACAKTIR

Maliye Bakanlığı Tasiş Genel Müdürlüğü İstanbul İşletme Bölge Müdürlüğü Erenköy İşletme Şube Müdürlüğünden :

1-a) Erenköy İşletme Şube Müdürlüğünce satışa esas bedeli en az (800.00 YTL) ile ençok (616.920,00 YTL) arasında değişen, yatırılması gereken güvence tutarı da en az (80,00 YTL) ve en çok (61.692,00 YTL) arasında olan ve özellikleri ile ayrı ayrı satışa esas bedelleri ve güvence tutarları şartname eki listede gösterilen eşya; 8/5/2007 tarihinde BİRİNCİ, defa satılmadığı takdirde, 11/5/2007 tarihinde İKİNCİ defa ve 16/5/2007 tarihinde ÜÇÜNCÜ defa açık artırma suretiyle Dudullu Cad. İ.E.T.T. Anadolu Garajı Yanı K.Bakkalköy-İSTANBUL adresindeki ihale salonunda anılan günde saat 09:30'da satışa sunulacaktır.

b) Güvence:   1'nci satış için, 7/5/2007 tarih ve saat 16:30

                      2'nci satış için, 10/5/2007 tarih ve saat 16:30

                      3'ncü satış için, 15/5/2007 tarih ve saat 16:30

Kadar Dudullu Cad. İETT Anadolu Garajı Yanı K.Bakkalköy istanbul adresinde bulunan ve satışı yapan Erenköy İşletme Şube Müdürlüğü veya İşletme Bölge Müdürlüklerine bağlı diğer İşletme Şube Müdürlükleri ve Şefliklerde bulunan sayman mutemetleri veya TASİŞ Döner Sermaye İşletmesi Saymanlık Müdürlüğü veznesine yatırılması,Tasfiye Tüzüğünün 14. maddesinde belirtilen tedavüldeki Türk parası dışında kalan diğer değerlerin,yukarıda belirtilen tarih ve saate kadar "Şaşmaz Mevkii Ergazi Tesisleri Türk Kuşu Yanı Etimesgut/ANKARA" adresinde bulunan TASİŞ Döner Sermaye İşletmesi Saymanlık Müdürlüğü veznesine teslim edilmesi gerekmektedir.

c) Satışa sunulacak eşya listesi aşağıda belirtilmiştir.

 

Sıra No

Eşyanın Cinsi ve Özelliği

Miktarı

Satışa Esas Bedel

Güvence tutarı

Bulunduğu yer

1-355

Muhtelif cep telefonları, cep tlf. kapağı, kılıfı, şarz aleti

6414 ad.

33.425,60 YTL

3.343,00 YTL

Erenköy 5

2-356

aliminyum folyo

1800 kg.

10.750,00 YTL

1.075,00 YTL

Erenköy 5

3-357

oyuncak

20000 ad.

9.273,60 YTL

928,00 YTL

Erenköy 5

4-358

plastik saat (çalar saat )

40550 ad.

20.940,00 YTL

2.094,00 YTL

Erenköy 5

5-359

dantela (güpür )

817 mt.

7.560,00 YTL

756,00 YTL

Erenköy 5

6-360

tekstil mk., metal pano, makine aks.,politaz kafası,

10 ad.

5.654,00 YTL

566,00 YTL

Erenköy 5

7-361

su soğutucusu

1 ad.

5.000,00 YTL

500,00 YTL

Erenköy 5

8-362

Jilet tıraş bıçağı

2550 kutu

1.309,43 YTL

131,00 YTL

Erenköy 5

9-363

saç kesme mk. Oto teybi kolonu, tlf. adaptörü, el radyosu, kablolu tlf., volkmen kulaklığı, volkmen, fotoğraf mk., video kamera, oto radyo teyp,

577 ad.

5.649,80 YTL

565,00 YTL

Erenköy 5

10-364

fotokopi mk., fan, elekt. Motoru, sakat arabası

7 ad.

4.137,00 YTL

414,00 YTL

Erenköy 5

11-365

pamuk iplik, kravat, tk. Elbise, kumaş, iplik,

kot pantolon

144 ad. .

1128,72 kg

5.824,70 YTL

583,00 YTL

Erenköy 5

12-366

oto gaz beyni, şamandıra, benzin valfı, gaz anahtarı

212 ad.

19.759,48 YTL

1.976,00 YTL

Erenköy 5

13-367

muhtelif markalarda telsiz tlf. kablolu tlf.fotoğraf mk.

289 ad.

14.708,82 YTL

1.471,00 YTL

Erenköy 5

14-368

kablolu tlf., wolkmen, oto teybi

137 ad.

3.336,23 YTL

334,00 YTL

Erenköy 5

15-369

küçük segman, amartisör, ütü masası, askılık, ütü, metal düğme, V kayışı, balata, elektronik kart, su motoru, eşarp, denim etek,cıvata, iş mk. Aksamı, telekominikasyon cihazı, fırın, şanzıman aks, mont

16712 ad,

1067 kg.

5.916,80 YTL

592,00 YTL

Erenköy 5

16-370

soğutucu, tişört, şezlong, yapay çiçek, süs eşyası

go-box hız gösterge kont. Cihazı, naylon dosya

628 ad.

346 kg.

4.125,15 YTL

413,00 YTL

Erenköy 5

17-371

silindirik pil, buzdolabı süsü, bilgisayar prç, scaner, monitör, klavye, bilg. Kasası, modem cihaz, hard disk mause, boş kovan, lazer aks., kimyasal madde, yazıcı

10912 ad.

10 kg.

8.855,79 YTL

886,00 YTL

Erenköy 5

18-372

Telekominikasyon cihazı, faks, bilgisayar kasası, modem, çevre birim cihazı, elektronik devre kartı, yazıcı

29 ad.

1.983,00 YTL

199,00 YTL

Erenköy 5

19-9

kumaş,kalem, ilaç pompası, elektronik aks.,

 buzdolabı, küvet,kapı ve kasası, baskı mk.

8294 kg. 5500 gros

152916 ad.

114.659,07 YTL

11.466,00 YTL

Erenköy 4

20-139

bisiklet çamurluğu

5000 ad.

1.308,00 YTL

131,00 YTL

Erenköy 5

21-141

muh. Cep tlf. aks. (kapak, tuş takımı) bilg. Bağlantı kablosu

5155 ad.

2.938,01 YTL

294,00 YTL

Erenköy 5

22-144

 iplik, daktilo şeridi, kablo,

21 ad. 409 kg.

1.193,76 YTL

120,00 YTL

Erenköy 5

23-145

kablo kesici, şerit, mermer parçası, motorsiklet aks

somun, el aleti ucu

12508 ad.

6.289,62 YTL

629,00 YTL

Erenköy 5

24-158

XR cihazı taşımaya yarayan boş kap, Xray tüpü

2 ad.

1.650,00 YTL

165,00 YTL

Erenköy 5

25-168

muhtelif tıbbi malz.

61459 ad.

616.920,00 YTL

61.692,00 YTL

Erenköy 5

26-176

makine halısı, kilim

18 ad.

2.858,40 YTL

286,00 YTL

Erenköy 5

27-172

muhtelif marka ve modellerde cep telefonları

69 ad.

1.993,92 YTL

200,00 YTL

Erenköy 2

28-171

muhtelif marka ve modellerde cep tlf. ve aksamaları

912 ad.

9.823,95 YTL

983,00 YTL

Erenköy 2

29-135

şasi aks., yakıt tankı, sinyal lambası, dikiz aynası,

akü, plastik depo

417 ad.

2 koli

54.828,46 YTL

5.483,00 YTL

Erenköy 2

30-54

muh. Markalarda şarap, rakı, votka, cin, şampanya

YENİDEN İHRAÇ AMAÇLI SATIŞ

441 ad.

2.327,20 YTL

233,00 YTL

Erenköy 4

31-373

Kablosu ile birlikte bataryalı el telsiz tlf.

8 ad.

800,00 YTL

80,00 YTL

Erenköy 2

32-374

ölçü aks., kumaş, yağ keçesi, bileği taşı, aksam, boru

4397 kg.

19.812,51 YTL

1.982,00 YTL

Erenköy 2

33-375

seramik, mermer ve stant kırıklı

1013 pk 1610 kg.

9.488,40 YTL

949,00 YTL

Erenköy 2

34-376

bateri zili, muh. Bıçak, porselen mutfak eşyası

elektrik sayacı, voltaj gestegesi, laminat parke

18173 kg.

5000 ad. 5 tk.

38.857,00 YTL

3.886,00 YTL

Erenköy 2

35-377

muh. Markalarda telsiz tlf. kablolu tlf. parelel tlf.

119 ad.

1.341,79 YTL

135,00 YTL

Erenköy 2

36-378

fuar eşyası, çorap, tahlil ekipmanı, atkı, masa örtüsü,

pantolon, boya, erkek tk. Elbise, terlik, muh. Giysi

radyo çalar, yatak örtüsü, yolluk,

5383 ad.

2073 kg.

54 çift 3 tk.

15.570,84 YTL

1.558,00 YTL

Erenköy 2

37-379

oto aks., hard disk sürücü, batarya, oto prç.ayarlı pense

testere ağzı, ampül projektör lambası, kaset çalar, kimyevi madde, elek. Süpürge motoru, kauçuk eşya

10050 ad.

19219 kg.

18.072,70 YTL

1.808,00 YTL

Erenköy 2

38-380

deri, kullanıma hazır işlenmiş deri,

300 ad. 2,70 kg.

4.127,00 YTL

413,00 YTL

Erenköy 2

39-381

rot başı, yatak kovanı, fren hortumu,

MP3 adaptörü, ceep ve minibüs lasiği

133 ad.

205 kg.

2.139,95 YTL

214,00 YTL

Erenköy 2

40-382

kumaş, tela, iplik, tekstil mlz., bayan çamaşırı,

çocuk kazağı,

1433,2 kg.

46140 ad.

28.283,55 YTL

2.829,00 YTL

Erenköy 2

 

NOT: Muhtelif eşya olarak gruplandırılan eşyalar için daha detaylı bilgi şartname eki listede mevcuttur.

4- Satışlarla ilgili olarak aşağıda belirtilen telefon numaralarından ayrıntılı bilgi alınabilir.

BİLGİ İÇİN :   0 216 364 36 80 /162 İSTANBUL İŞLETME BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

                         0 216 364 36 80 /187 ERENKÖY İŞLETME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İNTERNET ADRESİ : www.maliye.gov.tr.                    E-MAİL ADRESİ : tasis@maliye.gov.tr

İlan olunur.

4176/1-1

▲


ORMAN EMVALİ SATILACAKTIR

Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğünden :

 

Bölge Müdürlüğü

: Adana

Tarihi

: 9/5/2007

İşletme Müdürlüğü

: Karaisalı

Saati

: 13.30

 

www.yavuzbilisim.net

Yeri

: Şehit Hasan Güden Satış Salonu

 

 

Deposu

Emval Cinsi-Nevii

Parti No

İstif No

Boy

Adet

Miktarı

M3/Adt

Muh.Bed

3% Tem

Açıklama

1

Murtluca

3.S.NB.Çz.Kl.Tom.

 

Global

Global

0

2200,000 m3

0,000

130,00-

8.581,00-

2007

2

Murtluca

2.S.Çz.Md.Direk

 

Global

Global

0

600,000 m3

0,000

115,00-

2.071,00-

2007

3

Murtluca

Çz.Sanayi Od.

 

Global

Global

0

2000,000 m3

0,000

115,00-

6.901,00

2007

4

Bektaş (Karaisa

Lif-Yonga Od.

 

 

 

 

246 St

 

30,40-

225,00-

2007 20%

5

Kovanlıdere (A

Lif-Yonga Od.

 

 

 

 

51 St

 

30,40-

47,00-

2007 20%

6

Yanıkdut (Çata

Lif-Yonga Od.

 

 

 

 

414 St

 

30,40-

378,00-

2007 20%

7

 

Lif-Yonga Od.

 

Global

Global

 

290 St

 

38,00-

331,00-

2007

8

Çakmak (Karais

İbr.Yak.Od.ster

 

 

 

 

93 St

 

28,00-

79,00-

2007 20%

9

Çatalharman (K

İbr.Yak.Od.ster

 

 

 

 

313 St

 

26,25-

247,00-

2007 25%

10

 

İbr.Yak.Od.ster

 

Global

Global

 

2000 St

 

30,00-

1.801,00-

2007

 

 

 

10 Parti

Ster : 3407

 

4800 m3

 

 

20.661,00-

 

 

1 – İşletme Müdürlüğümüzün Murtluca Orman Dışı Deposunda ve Şefliklerimizin orman içi rampalarında bulunan yukarıda müfredatı yazılı emvallerinin %50’si ile vergi ve resimleri peşin, %50’si süresiz banka teminat mektubu veya istenildiğinde nakte çevrilebilen Devlet Tahvilleri, Hazine Hissesi, devlet Bankalarına ait Tahviller karşılığında olmak üzere şartnamesi uyarınca 6 ay vadeli açık artırmaya çıkarılmıştır.

2 – Mal bedelinin %50’si karşılığında alınan 6 aylık mektuplu satışlarda aylık %1 faiz uygulanacaktır.

3 – Satışa ait ilan, satış öncesi bilgi cetveli, Orman Genel Müdürlüğü, Adana Orman Bölge Müdürlüğü, Adana, Mersin, Tarsus, K.Maraş, Antakya, Osmaniye, Kozan, Kadirli, Feke, Saimbeyli, Pos, Pozantı, Niğde ve Yahyalı Orman İşletme Müdürlüklerinde ve İşletmemizde görülebilir.

4 – Açık artırmalı ihalemiz 9/5/2007 tarihine rastlayan Çarşamba günü saat 13.30’da Şehit Hasan Güden ihale salonunda toplanacak komisyon huzurunda 279/EK-1,2,4,6,7 nolu şartname esasları gereği açık arttırma suretiyle satılacaktır.

5 – Şirketler ve tüzel kişilerin idare merkezinin bulunduğu yer ve siciline kayıtlı olduğuna dair bir makamdan halen çalışır durumda bulunduklarını bildirir belgeleri getirmeleri şarttır.

6 – Vade süresi dolan teminat mektuplarının süre uzatımında aylık %3 gecikme faizi peşin olarak alınacaktır.

7 – Alıcılar teminat yatırmadıkları partilere pey süremezler.

8 – Banka teminat mektuplarının teyitlerinin mutlaka olması, almış olduğu partilere ayrı ayrı mektup vermeleri, tüm partilere alınması durumunda tümünün satışının bir defada yaptırılması şarttır.

9 – Karar pulu bedeli kesin satış sırasında ilgililerden tahsil edilecektir.

10 – Oduna iştirak edeceklerin mahrukatçılar odasına kayıtlı olmaları ve son yıl vizeleri yapılmış olmaları şarttır.

Elektronik ihale ilanı : yavuzbilisim.net/karaisalı adresinden görülebilir.

İlan olunur.

4228/1-1

▲